Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BU TACİZ DEĞİL DE NEDİR?"

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi’ne müfettiş geldiğini ve terör incelemesi yapıldığını belirtti. Başkan Gökhan, “Saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Mutlaka bir şey vardır görüşü ile geldiler. Bu taciz değil de nedir. Özellikle Cumhuriyet Halk Partili yönetimlere taciz değil de nedir?” ifadelerini kullandı.

11 Ocak 2023 - 18:36
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Şu an ben burada kahvaltıya çıkarken, aşağıya, terör konusu ile ilgili araştırma yapmak için müfettiş geldi.
Neymiş? Belediyeye alınan işçilerin geçmişlerine bakacaklarmış. GBT’lerine bakacaklarmış. Bu konu daha önce Valilik tarafından incelendi. Bizim İnsan Kaynakları Müdürümüz, bununla ilgili belgeleri, bilgileri, dokümanları verdi. Bakıldı ki böyle kimse yok.
Mutlaka bir şey vardır görüşü ile geldiler. Bu taciz değil de nedir. Özellikle Cumhuriyet Halk Partili yönetimlere taciz değil de nedir? Burası Çanakkale. Çanakkale Belediyesi’ne kimlerin nasıl alındığı ezbere bilinir. Bilmeseniz bile size birileri haber uçurur. Diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla görüştük. Onlarda da müfettiş var. Onları da inceliyorlar. Bu rejimden kurtulmamız lazım. Özgürlük ortamından giderek uzaklaşıyoruz. İyice Ortadoğu ülkesi olma yolundayız.
Böyle saçma sapan işlerle uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç