Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BU GÜZEL MEMLEKETİ, HAK ETTİĞİ HİZMETLE BULUŞTURALIM"

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, MHP teşkilatları ile bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Turan, burada seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

08 Şubat 2024 - 11:33
Çanakkale Belediyesi’nin bugüne kadar örnek olabilecek tek bir çalışmasının olmadığına dikkat çeken İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Çanakkale’nin Ankara ile uyumlu, iletişimin kuvvetli olduğu bir 5 yıl olmasını istediklerini söyledi. Çanakkale’nin ulaşım, deprem riskleri gibi sorunlarla uğraşmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, yeni dönemde örnek bir şehir olması gerektiğini ifade etti. Lapseki ve Ezine’den örnekler veren Turan, Çanakkale’nin yıllardır bir değişim ya da örnek projeye ev sahipliği yapmadığının altını çizdi.
“AK PARTİLİ OLMAKTAN, MHP’Lİ OLMAKTAN ÖNCE ÇANAKKALELİYİM”
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan; “2 partinin kıymetli yöneticileri bir araya geldiler ve Çanakkale Merkez’de İttifak adayı olarak hanımefendiyi önerdiler. Jülide İskenderoğlu ile birlikte uzun yıllar TBMM’de çalıştık ve kendisinin çalışkanlığına, efendiliğine, ahlakına şahidiz. Hem Çanakkale’yi bilmesi teşkilatları tanıması ve tüm mahalleleri tanıması, çok büyük bir kıymet. Ben, AK Partili olmaktan, MHP’li olmaktan önce Çanakkaleliyim. Burada komşuluk ilişkilerim var, sokak dertlerim var, ulaşım problemlerim, su problemlerim var. Siyasi kimliğimizden önce biz bu şehrin insanıyız. O yüzden bu şehrin problemlerini çözmeliyiz. Sahilimiz, kültürümüz başka bir şey ama hiçbir tane örnek projemiz var mı? Bana bir tane Türkiye’ye örnek proje söyleyin. Bir tane örnek proje gerçekten yok. Benim ailem burada, evim burada. Benim mezarım burada olacak. Lapseki örnek olacak bir yer. Lapseki dün köydü ama bugün sahili Çanakkale’nin sahili ile yarışıyor. Diğer tarafta da Ezine var. Çok büyük emekler verilip, büyük işler yapıldı. Ancak merkezde hiçbir şey yok. Çocukluğumuzdaki Çanakkale neyse 3 aşağı, 5 yukarı aynı.
“BÜYÜK ENDİŞELERİMİZ VAR”
Türkiye’nin en pahalı ulaşımı bu memlekette. Biz bunu hak ediyor muyuz? Araçların eskiliği, hatların problemli olması gibi birçok konuda ciddi sorunlarımız var. Aynı sorun Sosyal Konutlar’da da var. Bugün yarın deprem olacak, büyük endişelerimiz var. Tüm Çanakkalelilere sesleniyorum, bırakın polemikleri. Hangi partili olursanız olun, bakın ideolojik kavgalarla seçim yapmıyoruz artık. O seçim 6 ay önce bitti. Biz, 6 ay önce İttifak’ımızı kurduk, adımımızı attık. Türkiye’nin başkanı, hükümeti 5 yıllığına seçildi. Oylarımız yüzde 10’a da düşse, 90’a da çıksa bu memlekette 5 yıl seçim olamayacak, konu kapandı. O yüzden diyoruz ki, isteriz ki Ankara ile uyumlu, hizmetlerin daha rahat takip edildiği, iletişimin çok canlı olduğu bir 5 yıl geçirelim. Bu güzel memleketi, hak ettiği hizmetle buluşturalım istiyoruz. Bu konuda Cumhur İttifak’ımızın çok büyük görevleri var. İnşallah 2 ay sonra başka bir heyecanla buralarda oluruz” dedi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç