Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BU GİDİŞLE VAKA ARTIŞINDA 1. OLMAYA DEVAM EDERİZ!

BU GİDİŞLE VAKA ARTIŞINDA 1. OLMAYA DEVAM EDERİZ!
26 Nisan 2021 - 12:15
Çanakkale’de aşılama merkezi olarak kullanılan eski Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi binasında, adeta izdiham meydana geliyor. Koronavirüs vakalarının bu denli arttığı, en çok vakanın görüldüğü Çanakkale’de ortaya çıkan görüntüler pes artık dedirtti. Aşı kuyruğu metrelerce uzarken, ortada ne sosyal mesafe kaldı ne de virüs ile mücadele.
Çanakkale, 100 bin nüfusta en çok vaka görülen şehir oldu. Çanakkale vaka artışı hızında, Türkiye’nin önce gelen şehri olurken, ortaya çıkan manzara pes artık dedirtti. Aşılama anlamında Türkiye’de en çok aşılama yapılan şehirlerden olan Çanakkale’de koordinasyon eksikliği gözler önüne serildi. Eski devlet hastanesi, aşılama merkezi olarak kullanılıyordu.
3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından eski devlet hastanesi binası önünde, bugün oluşan kuyruk şaşkınlık yarattı. Aşılama için kuyruğa giren vatandaşların sayısı, kısa bir süre içerisinde ciddi şekilde artarken, kuyruk metrelerce uzadı. Aşı sırası gelenler, önce aşılanmak isteyenler ve randevu saatinden erken gelenler vesilesiyle kuyruk bir anda izdihama dönüştü. Sağlık personelleri tarafından sık sık uyarıların yapıldığı görülürken, vatandaşlar oluşan duruma isyan ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum