Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BU BAYRAM SENİN

BU BAYRAM SENİN
19 Mayıs 2022 - 10:02
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı, düşman güçlerinin vatan topraklarımızdan söküp atmak için milli birlik ve beraberlik ruhunun yükseldiği 19 Mayıs 1919’un, 103. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı mücadele, Milletimizin vatan, bayrak ve özgürlük uğruna her şeyi göze alışının, tarihten silinmek istenen devletimizin yeniden güçlü bir şekilde yükselişinin dünyaya ilanıdır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdinin yüreğinde sonsuza kadar yanacak olan istiklal ateşini temsil eden bu tarihi günün Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından gençlere armağan edilmesi büyük anlam taşımaktadır.
Sevgili Gençler, milli ve manevi değerlerimizin ışığında bilimde, teknolojide ve sanatta yaşanan değişimleri takip ederek ülkemizi yeni ufuklara taşıyacak olan sizlersiniz. Sizin düşüncelerinize, hayallerinize ve enerjinize ülkemizin ihtiyacı var.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimiz ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum