Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BİZ AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ"

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Alper Şener, "Covid 19 Günlükleri" başlığı altında sosyal medyadan bilgilendirmeye devam ediyor.

"BİZ AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ"
14 Kasım 2020 - 12:15
Şener son paylaşımında işin ciddiyetine dikkat çekerek;
"BİZ AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ”
1.Korona dünyasında yaşayan VATANDAŞLAR...maske, mesafe, el hijyeni kurallarına uyan, uyumlu, genelde dikkatli davranan ve hatta etrafını uyaran vs bu salgında hem kendini-etrafını - ülkesini nasıl hasarsız çıkmasına faydam olur diyenler.
2.Korana dünyasında yaşayan SAĞLIK ÇALIŞANLARI...gecesi- gündüzü karışmış, artık özel hayatı/sosyal hayatı kalmamış, bir nevi robotlaşmış...maddi ve manevi tükenmişlik arifesinde olan... HAYATINI ve sağlığını kaybetmiş...ÖLÜM riski olan bir işi sürdürmeye çalışanlar...
3.Korona dünyasından olmayan VATANDAŞLAR...Maskeye ne gerek var? Neden beni kısıtlıyorsunuz? Korona diye bir şey uydurmuşsunuz! Bana bir şey olmaz! Diyen GEZEN TAVUKLAR...
4.Korona dünyasından olmayan SAĞLIK ÇALIŞANLARI...Gerçeği bilip, çünkü EĞİTİMLİ bunlar, ama bize dokunmayan yılan bin yaşasın...ben işime bakarım...hastama bakarım- ameliyatımı yaparım...benim işim değil diyenler.
ŞİMDİ artık KORONA DÜNYASINDAN OLMAYANLARIN uyanması başladı. Çünkü hasta yatakları ve yoğun bakımlar doluyor...Temaslı ve tanı alanlar artıyor... Tetkik için sıralar uzuyor!
GÜNAYDIN!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum