Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGASPOR'DAN DOĞANLAR HOLDİNG'E TEŞEKKÜR

Bigaspor’a uzun yıllardır maddi ve manevi desteklerini sunan Doğanlar Holding bu yıl da elini taşın altına koydu.

BİGASPOR'DAN DOĞANLAR HOLDİNG'E TEŞEKKÜR
06 Eylül 2023 - 11:53
Bigaspor’un tesislerinin tadilatında önemli katkılar sağladı. Bunun yanında Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, Bigaspor’da ilk defa hayata geçirilen İcra Kurulunda resmi görev alarak her zaman Bigaspor’un yanında olduğunu gösterdi ve olağanüstü destek verdi.

Bigaspor Kulübü Başkanı Okan Ergüven tesislerin açılış töreninde; “Doğtaş’ımız Biga’mızın her zaman gururu oldu ve kulübümüze önemli katkılar sundu. Şimdi de Şadan başkanımızın önderliğinde yeni bir oluşum ve proje hayata geçirildi. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bigaspor hepimizin ve herkesi destek olmaya davet ediyoruz “dedi.

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan; “Bigaspor hepimizin her zaman olduğu gibi desteklerimiz sürüyor. Bigaspor’un son dönemde çıkmaz içinde olması nedeniyle elimizi taşın altına koyduk. Belediye başkanımız ve görev alan arkadaşlarımız ile birlikte Bigaspor’u güzel bir ortama kavuşturduk. Tesislerimizi yeniledik. Herkesi de destek olmaya davet ediyorum. Ben genç yaşımda Bigaspor’da yöneticilik yaptım. Davut abim iki dönem başkanlık ve yöneticilik yaptı takımı Amatör Ligden 3.Profesyonel Lige çıkardı. Şimdi de yine Bigaspor için mesai harcıyoruz. Emek veren herkese teşekkürler. Bigaspor başkan ve yönetimine de plaketleri için teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum