Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGASPOR'DA START VERİLDİ

Bigaspor’da Başkan ve Yönetim Kurulunun Olağanüstü Genel Kurul kararı almasının ardından yapılan toplantıların en verimlisi 23 Haziran Cuma akşamı Bigaspor Tesislerinde gerçekleşti.

BİGASPOR'DA START VERİLDİ
24 Haziran 2023 - 11:58
Yapılan toplantıda eski başkan ve yöneticiler düşüncelerini ve yapılması gerekenleri katılımcılarla paylaştılar. Toplantının açılışını Semih Özmucur yaparken divan başkanlığını Okan Ergüven yaptı.
Başkan İbrahim Küçük ilk konuşmada katılanlara teşekkür etti. Konuşmalarda projeler ve Bigaspor’un daimi gelirleri olması, tesis ve alt yapı konuları öne çıktı. Herkesin bildiği eksiklikler paylaşıldı. Ersin Baykal, Mustafa Durak, M.Tamer Ergün, Serkan Özkan, Altan Özmucur, Levent Şahin, İlçe Spor Müdürü Celal Avcı, Afacanlar Taraftar Gurubu Berkay Turgut söz alarak düşüncelerini aktardılar.

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Biga TSO ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Şadan Doğan ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan taşın altına elini koydular ve Bigaspor için yeni ve düzenli bir gelecek göründü. Şadan Doğan resmi borçları SGK Vergi Dairesi ve Belediyeye olan resmi borçları yapılandırma tarihi olan Haziran ayı sonuna kadar ödeyeceklerini belirttiler. Şadan Doğan ayrıca bir ay içerisinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’a kadar tüm sorumluluğu üzerine alarak bir oluşum yapacaklarını başkanın aday olmaması nedeni ile yeni başkan ve yönetim oluşturacaklarını ve Bigaspor için sorumluluk alacaklarını belirtti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’da Bigaspor’un her zaman yanında olduklarını ve tesisleşme ve destek anlamında Şadan Doğan ile birlikte yeni bir yol haritası belirleyeceklerini Bigaspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını açıkladı.
Böylece Bigaspor yeni bir vizyon ile çalışmalarına yarından itibaren başlayacak. Bu durum tüm Bigaspor severler ve toplantıya katılanlar tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum