Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BİGA UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
02 Temmuz 2022 - 12:01
Törene; Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Kanten, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener Pazarcık, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ünzüle Kurt, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cüneyt kılıç, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Serdar kurt, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl ile öğretim üyeleri, sektör temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Tanıtım Filmi gösterimi gerçekleştirildi.
Törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Dekan Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Fakülte Birincisi Finans ve Bankacılık Bölümü öğrencisi Gülfer Turan birer konuşma gerçekleştirdiler.
Fakülte Birincisi Gülfer Turan’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaket, başarı belgesi ve diplomaları verildi.
Tören, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan adına Meclis Başkanı Melih Akyıl’a, DOĞNAK Taşımacılık A.Ş. adına Başkan Serdinç Gündüz’e, RDM Mühendislik A.Ş. adına Fatih Demir’e, Tarhan Sigortacılık adına Canberk Tarhan’a, Yerleşke Kırtasiye adına Utku Çetin’e ve İşletmeci Eda Aydın’a teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından kep atılması ve pilav ikramıyla sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum