Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni Biga Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

BİGA UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
24 Haziran 2019 - 14:19

Mezuniyet törenine; Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Biga İlçe Emniyet Müdürü Alaeddin Tekin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, kamu ve özel sektör kuruluş temsilcileri, üniversitemiz yöneticileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, öğrenci aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fakülte birincisi Esra Özeri mezun öğrencileri temsilen yaptığı konuşmada “Bu uzun ve meşakkatli yolda bizlere emeği geçen hocalarımıza ve hep yanımızda olan ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Dekan Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi hakkında bilgi vererek 59 öğrencinin mezun edildiğini söyledi ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör  Prof. Dr. Sedat Murat ise  konuşmasında insanın hayat boyu kendini geliştirmesi gereken bir varlık olduğunu vurguladı ve şunları söyledi:

“Sevgili öğrencilerimiz şunu unutmayın ki üniversiteyi bitirdiğimizde eğitim sürecini ve kendimizi geliştirme sürecini bitiremeyiz. İnsan, hayat boyu kendini geliştirmesi gereken bir varlıktır. Bundan sonra iş hayatınızda kendinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekir. İyi bir ahlak, iyi bir kişilik, sahip olduğumuz bütün bilgilerden daha öndedir. Göreceksiniz ki hayatta huzurlu ve başarılı olmanızın esas anahtarını iyi bir kişilik, iyi bir ahlak anlayışı oluşturur.  Amacımız kültürel değerlerimize sahip çıkan, teknoloji üreten ve hızla gelişen dünyada çağa ayak uyduran gençler yetiştirmek en temel görevimizdir. Bu düşüncelerle emeği geçen bütün Bigalı dostlarımıza üniversitemiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Çok değerli hocalarıma emekleri için teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenciler, bundan sonra biz sizin desteklerinizi bekliyoruz. Yolunuz açık olsun.”

Tören, sırasıyla dereceye giren öğrencilere diplomalarının, plaketlerinin ve hediyelerinin verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum