Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN'DAN AHMET ALP BEBEK İÇİN CANLI YAYINDA

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) ve Biga Organize Sanayi Bölgesi (Biga OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 19:30'da SMA hastası Ahmet Alp bebek için CANLI YAYINda olacak.

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN'DAN AHMET ALP BEBEK İÇİN CANLI YAYINDA
13 Ekim 2021 - 11:50
Doğan, tüm Türkiye'yi Ahmet Alp bebeğe umut olmaya davet etti ve Ahmet Alp için düzenlenen yardım faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alan çalışanlara teşekkür etti. Doğan yaptığı açıklamada; “Bigamızın Kemer Köyü’nde ikamet eden Bahar ve Recep Güven çiftinin evladı olan Ahmet Alp Güven bebek ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip-1 ile mücadele etmekte. Ahmet Alp’in yardım kampanyası için Çanakkale Valiliği’nden gerekli izinler alındı. Resmî olarak yardım kampanyası devam etmekte. Bu kampanyaya tüm halkımızın elinden geldiğince katılmaya davet ediyorum.” dedi.

NOT: Katkıda bulunmak isteyen kişi ya da kuruluşlar yardımlarını RECEP GÜVEN adına Yapı Kredi Bankası’nda açılan TR24 0006 7010 0000 0093 8208 79 IBAN no.lu hesaba yatırabilirler.
14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 19:30'da SMA hastası Ahmet Alp bebek için canlı yayını, Çanakkale Tv, Gazete Çan, Pegai Haber facebook hesaplarından, Radyo Çanakkale, Çan Fm ve Radyo pegai'den takip edebilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum