Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Sayman Üye Hakan Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Serdar Seçilen ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET
15 Eylül 2021 - 15:07
15 Eylül 2021 Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde Biga Fuar Alanı’nda bu yıl on beşincisi düzenlenecek olan “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” hakkında ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu yetkililerini, bölgenin öncelikli sektörleri arasında yer tarım ve tarıma dayalı sanayii sektörünü desteklemek ve geliştirmek adına gerçekleştirdikleri fuar ve benzeri faaliyetler için gösterdikleri emeğe teşekkür ederek tebrik etti.
Ziyaret sonrasında Başkan Semizoğlu Biga Fuarı’nın bölgeye hayırlı olmasını dileyerek gerçekleştirilen ziyaret için Biga TSO Yönetim Heyetine teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum