Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA'DA EMNİYETTEN TEFECİLERE 2 AYRI OPERASYON!

Biga Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatlarıyla aylar önce başlatılan soruşturmalar kapsamında KOM Şube Müdürlüğü ve Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün aylardır fiziki ve teknik takiple izlediği tefecilere yönelik operasyonda düğmeye basıldı.

BİGA'DA EMNİYETTEN TEFECİLERE 2 AYRI OPERASYON!
24 Haziran 2020 - 13:45 - Güncelleme: 24 Haziran 2020 - 17:42

İki ayrı operasyonda şüphelilerin Biga ve Gönen’de bulunan işyerleri ve evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar, senetler ve tapular ele geçirildi.

Operasyon yapılan adreslerden birinde, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 44 mermi, 10 farklı şahsa ait 13 tane suça ilişkin senet ele geçirilirken; diğer operasyon adresinde ise 3 tane şikâyetçi vatandaşlara ait senet, 3 tane şikâyetçi vatandaşlara ait tapu fotokopisi, 58 tane boş senet ele geçirildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden biri Biga Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile tutuklanarak Cezaevine gönderilirken, diğeri hakkında Adlî Kontrol kararı verildi.

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Biga'da mafyacılık oynamaya kalkanlara yapılan operasyonlardan sonra tefeciler de polis operasyonundan nasibini aldı. Covid 19 süreci zaten esnafımızı yordu, bırakın da esnafımız alın terine baksın. Biga'mız bu tarz işlere pabuç bırakmaz" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum