Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI İÇİN SDS MÜJDESİ

Biga Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında memur ve sözleşmeli memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

BİGA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI İÇİN SDS MÜJDESİ
25 Ocak 2022 - 10:35
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, memurların refah seviyesini artırmak amacıyla destek anlamını taşıyan SDS’nin en üst limitten verileceğinin müjdesini paylaştı. Biga Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, Bem-Bir-Sen Çanakkale İl Başkanı Fikret Deniz ile beraberindeki heyet ve belediye çalışanları katıldı.
Törende konuşan Başkan Erdoğan, Biga Belediyesi’nde çalışan memurlar için Kamu görevlilerine yönelik mali ve sosyal haklara ilişkin 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6’ncı Dönem Toplu Sözleşmesi’nde belirtilen tavan oranın yüzde 120 üzerinden verildiğini söyledi. SDS’nin en üst limitten verildiğini ifade eden Başkan Erdoğan, “Bem-Bir-Sen ile Biga Belediyemiz arasındaki sözleşmemizi siz kıymetli belediye çalışanlarımızın huzurunda imzalıyoruz. 2022-2023 yıllarını kapsayan sosyal denge tazminatı önceki dönem yaptığımız sözleşmede yüzde 100’dü. Şimdi imzaladığımız sözleşmede ise yüzde 120 olarak güncelliyoruz ve en üst limitten veriyoruz. 1 Ocak itibariyle sözleşmemiz geçerli sayılacak. Bayramlarda verdiğimiz 750 ikramiyeleri ise 1000 TL’ye çıkarmış bulunuyoruz. 84 memur arkadaşımız ve 16 sözleşmeli personelimiz ile birlikte 100 memurumuz var. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

Bem-Bir-Sen Çanakkale İl Başkanı Fikret Deniz ise Başkan Erdoğan’a teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda olan Başkanımız memurlarımızı ve ailelerini düşünerek çok güzel bir karara imza attı ve SDS en üst limitten imzalandı. Tüm memurlarımız adına Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederek, sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Program sonunda Bem-Bir-Sen Çanakkale İl Başkanı Fikret Deniz çalışmalarına verdiği destekten dolayı Başkan Erdoğan’a plaket takdim etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum