Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BESLENME SAATİ PROJESİ" YENİDEN BAŞLIYOR!

Çanakkale Belediyesi kent merkezinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik “Beslenme Saati” uygulamasını bir kez daha başlatıyor.

"BESLENME SAATİ PROJESİ" YENİDEN BAŞLIYOR!
06 Eylül 2023 - 11:59
Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla ilk olarak geçtiğimiz yıl hayata geçirilen proje için başvurular bu sene 11 Eylül -29 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvuruda öğrenci belgesi, aile bireylerine ait SGK dökümleri (e-devlet) ile aile bireylerine ait tapu kaydı ve araç sorgulama belgesi (e-devlet) gerekli olup, başvurular Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne yapılabilecek.
BESLENME ÇANTASINDA NELER OLACAK?
İhtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için hazırlanan beslenme çantalarında çocuklarımızın temel gıda gereksinimlerini karşılayacak, sandviç ekmeği, süt, hazır kek, fındık, ceviz içi, kuru kayısı, kuru üzüm, tahin-pekmez, bal, tereyağı, üçgen peynir, dilimlenmiş tost-sandviç peyniri bulunacak.
DAĞITIMLAR MUHTARLIKLARDAN GERÇEKLEŞECEK
İhtiyaç sahibi çocuklarımız için hazırlanan beslenme çantalarının her hafta başında Barbaros Mahallesi Muhtarlığı, Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı, Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı, Namık Kemal Mahalle Muhtarlığı, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı, Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığı ve Esenler Mahalle Muhtarlığı dağıtımı gerçekleşecek.
Konuya ilişkin detaylı bilgi almak için 444 17 17 / 5408-5414 numaralı telefonlardan iletişime geçilebilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum