Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR"

Ülkü Şimşek Tutak, Kepez Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Duyurusu Sonrası Basınla Buluştu.

11 Aralık 2023 - 13:16
Kepez Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığını daha önce duyuran Ülkü Şimşek Tutak, projelerini basın mensuplarıyla paylaşmak amacıyla düzenlediği kahvaltılı buluşmada gazetecilerle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Tutak, Kepez'de su sorununa öncelik vererek, "Kepez'de su sorununu çözmeliyiz. Nüfus artışı göz önüne alındığında bölgenin tatlı su kaynağı azalıyor. Sürekli yeni kuyu açmak, su sorununu çözmek için efektif bir çözüm değildir. Mecliste de birçok kez gündeme getirdiğimiz efektif çözüm yolları tek bir kişinin aldığı kararlar nedeniyle çözüm bulamadı. Bugün 10 tane kuyu da açsanız aynı suyu alacaksınız, 100 tanede açsanız aynı suyu alacaksınız. Bu sorun sadece Kepez’in sorunu değildir. Bu sorun halkın hizmetinde faaliyet gösteren tüm kurumların sorunudur. Etkin bir kamuoyuyla bu sorunun en kısa çözümü barajdan su almaktır. Ben ve ekibim bu konuyu daha bilinçli çözüm yollarıyla ele alacağımızdan emin olabilirsiniz." dedi.
CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak, liderlik iradesine sahip bir kadro ile yola çıktıklarını belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı okunun gösterdiği yolda sosyal, halkçı belediyecilik anlayışıyla eşit, özgür ve geleceğe dönük bir kent inşa edeceğiz. Ben bu inanç ve kararlılıkla Kepez Belediye başkanlığına aday adayım ve hepinizin desteğini istiyorum." şeklinde konuştu.

Ulaşım sorununa da değinen Tutak, "Belediye otobüsü sorunu var, hem az hem de sefer saatleri arasında fark var. Özellikle üniversitede okuyan öğrencilerimizin ve birçok vatandaşımızın problemlerinden biridir ulaşım sorunu. Bugüne kadar bize ulaşan öğrenci kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız toplantılarda bu sorunlardan birçok kez bahsedildi. Burada dikkat çekmek istediğim özellikle öğrencilerimiz sorunların yanında çözüm yollarını da birlikte sundular. Aslında sadece onları dinlemek bile sorunların çözümünü gerçekleştirmenize olanak vermektedir. Bir önceki seçimde birlikte yöneteceğiz anlayışıyla yola çıkıldı ancak görüyoruz ki kimse dinlenilmemiş. Bizler bunları düzelteceğiz. Beraber çalışacağımız, elini taşın altına koyacak bir lider portresi çizeceğiz." diye ekledi.
Gençlere ve kadınlara istihdam olanakları sağlayacak kooperatifçilik projeleri ile yöneteceklerini, sanata ve spora destek vereceklerini, etkinlikleri ulusal bazda yankı uyandıracak girişimlere destek sağlayacaklarını belirten Tutak, "Kepez sahil şeridi boyunca betonlaşmaya izin vermeden güzelleştirme çalışmaları yaparak bölgenin ekonomisine katkıda bulunacak projelere imza atacağız." dedi.
Son olarak, altyapı, yol, ulaşım gibi temel hizmetlerin en kısa sürede çözümü için planlamalarının hazır olduğunu söyleyen Tutak, adaylık kesinleşirse projelerini ayrıntılı bir şekilde paylaşacaklarını ifade etti.
Ülkü Şimşek Tutak'ın daha önce duyurduğu aday adaylığı, basınla gerçekleştirdiği bu kahvaltılı buluşma ile projelerini kamuoyuyla paylaşarak Kepez'deki seçim atmosferine yeni bir ivme kazandırdı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum