Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÜLGÜR GÖKHAN'IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Dünya üzerinde en çok insanla anılan emek kavramı, tarih boyunca var olan insanların alın teri ve mücadeleleri ile bağdaştırılmıştır. İnsanların emek yolculuğundaki alın terlerine ise, tarih sayfalarında zaman zaman kan ve gözyaşının karıştığını maalesef biliyoruz.

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÜLGÜR GÖKHAN'IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
01 Mayıs 2019 - 10:20

Kadın, erkek, çocuk fark etmeden, din, dil, ırk ayrımı göz etmeden verilen hak ve emek mücadelesi ise hem kutsal, hem de yine insanlık tarihi için gerekli bir eylemdir. Zira sınıf ayrımı yapılmayan, sömürünün olmadığı, herkesin eşit ve iyi koşullarda sağlık, eğitim gibi temel imkanlardan faydalandığı bir dünya içindir bu mücadele…

Bizlerin de en büyük temennisi ve özlemi; işçilerimizin haklarının, emeğinin ve hizmetinin ihmalkarlıklara veya iş kazalarına kurban gitmemesi, cinsiyet ayrımcılığına maruz kalmadan kadınlarımızın da emekleriyle var olabilmesi, çocuklarımızın ellerinde iş makineleri değil, daima oyuncakların, kitapların olması; özgürce, eşit ve kardeşçe bir arada yaşayabildiğimiz bir dünyadır.

Bu özlemimizden, bu umudumuzdan ve bunun için mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğimizin sözüyle; bu güne kadar bu yolda yaşamını yitiren tüm emekçi kardeşlerimi rahmetle anıyor, emeğe ve üreten herkese saygılarımı sunarak, tüm işçi ve emekçilerin bu anlamlı gününü kutluyorum.

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum