Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BENLİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

DEVA Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Davut Gazi Benli, Meclis Üyesi Adayları ve Merkez İlçe Başkanı Av. Nur Yılmaz Güngören, Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BENLİ'DEN ANLAMLI ZİYARET
14 Mart 2024 - 11:33
Çoğu engelli annelerinden oluşan dernek yönetimi ile bir araya gelen DEVA Partisi, Çanakkale'deki zihinsel engelliler ve ailelerinin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Dernek Başkanı Güngör Sağır,  Çanakkale'de bir gündüz ve gece engelli bakım merkezi bulunmamasının başlıca sorunları olduğunu söyledi. DEVA Partisi Başkan Adayı Benli de, DEVA Belediyeciliğinde, engelliler ve aileleri için Avrupa'nın herhangi bir kentinde hangi imkânlar varsa, Çanakkale'de de onların olacağını, belediye yönetiminde STK'ların paydaş olacağını, bu sorunların ancak ileri demokrasi ve batılı standartları savunan DEVA Partisi yerel iktidarıyla çözülebileceğini anlattı.
Ziyarette, down sendromlu Sümeyye'nin Çanakkale'de bir "down cafe" açılması fikri çok ilgi gördü. Başkan Adayı Benli'ye down sendromlu gençlerin ilgisi dikkat çekti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum