Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BEKLENEN DAVETİYE GELDİ

6 muhalefet partisinin lideri, geçtiğimiz günlerde kameralar karşısına geçerek önce poz verdiler, sonrasında ise bir toplantıda bulundular. 6 parti tarafından hazırlanan güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ilgili çalışmanın davetiyesi STK’lar başta olmak üzere toplumun farklı dinamiklerine ulaştı.

BEKLENEN DAVETİYE GELDİ
24 Şubat 2022 - 11:52
6 partinin lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişlerdi. Liderler önce kameralara birliktelik pozu vermişler, sonrasında ise toplantıda bulunmuşlardı.
Gözler, güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ilgili yapılacak olan bilgilendirmeye odaklandı. Beklenen davetiye ise basıldı ve toplumun dinamiklerine ulaştırıldı. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem sunum ve imza töreni, 28 Şubat’ta, saatler 13.30’u gösterdiğinde, Ankara Bilkent Otel’de gerçekleşecek.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum