Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAYRAMİÇ GÜREŞLERİNDE FİNALİN ADI MUSTAFA TAŞ

Bayramiç Belediyesi’nin düzenlediği 2. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri, büyük bir katılımla ve heyecanla gerçekleşti. Güreşlerin kazananı Mustafa Taş oldu.

04 Ağustos 2022 - 12:53
Bayramiç Belediyesi’nin organize ettiği 2. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri, Bayramiç Taşıyıcılar Kooperatifi önünde kurulan güreş alanında yapıldı.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un ev sahipliğinde gerçekleşen güreşlere, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Genel Meclis Üyeleri Sadık Göğüsgeren ve Zeki Sezer, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bölgede düzenlenen yağlı güreşlerin ağaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yağlı Güreşlerin önde gelen isimleri, 2022 yılı Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek’in yanı sıra geçen yılın Bayramiç Başpehlivanı İsmail Koç ile Ali Gürbüz, Mustafa Taş, Yusuf Can Zeybek, Fatih Atlı, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Osman Aynur, gibi başpehlivanlar er meydanında ter döktü.
Güreşler hakkında düşüncelerini aktaran Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “2. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri’nde birbirinden yiğit başpehlivanlarımızı er meydanında ağırladık. Güreşlerimize ilginin her geçen yıl arttığını görüyoruz. Güreşlerin yapılmasında bizlere destek olan ve ilçemize gelerek bizleri onurlandıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, Güreş Ağamız Lütfü Çakmak’a, sponsorlarımıza, maddi ve manevi yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunarız. Önümüzdeki yıllarda güreşlerimizi geliştirerek sürdürmek istiyoruz” dedi.

Güreşlerde Mustafa Taş başpehlivan olurken, Yusuf Can Zeybek 2.’liği elde etti, Ali Gürbüz ile Fatih Atlı ise 3. oldu. Başpehlivanımıza altın kemerini Başkan Mert Uygun ile Başkan Muhittin Böcek takdim etti. Lütfü Çakmak yeniden güreş ağası olmaya hak kazandı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum