Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKANLAR, ZİYARETTE BULUŞTU

CHP Kepez Belde Başkanı Kudiret Şahin ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

BAŞKANLAR, ZİYARETTE BULUŞTU
08 Kasım 2023 - 11:41
CHP Kepez Belde Yönetim Kurulu ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Çanakkale İl Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarete, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Kepez Belde Başkanı Kudiret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve partililer katıldı.
CHP Çanakkale İl Yönetimi’ne yapılan ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan CHP Kepez Belde Başkanı Şahin, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ diyerek başarılarının devamını diledi. CHP Çanakkale İl Başkanı Gürbüz ise, Kepez’i önemli bulduklarını ve çalışmaları son hızıyla devam ettireceklerini ifade etti. CHP İl Başkanı Gürbüz; “Kepez Beldemiz, bizim için çok önemli. Önümüzdeki dönemde de başarılarımızın devamı için elimizden geleni yapacağız” dedi.
“BELDE ÖRGÜTÜMÜZLE, BELEDİYEMİZLE, ÜYELERİMİZLE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz; “Cumhuriyet Halk Partisi 38. Kurultay sürecinin, İl ve İlçe kongrelerinin yoğunluğundan dolayı ziyaretimizi gerçekleştirememiştik. İl Başkanımızdan büyük kurultay sonrası randevu aldık ve ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Belde örgütümüzle, belediyemizle, üyelerimizle başkanımızın yanındayız. Bu büyük mücadelede desteğimiz her zaman İl Başkanımız Sayın Gürbüz’ün yanında olacak. Kendisine yen görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum