Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ÖZ,HAFTALIK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, belediye çalışmalarını “Haftaya Bakış” başlığıyla videolu olarak paylaşmaya devam ediyor.

06 Nisan 2021 - 12:54
Çan Belediyesi TV sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda Belediye Başkanı Bülent ÖZ: “Değerli Çanlılar, Sağlıklı ve güzel bir hafta dilerim. Geçen hafta kültürden sanata birçok çalışma yaptık. 7 gün içinde suyumuzdan parkımıza üretimden dayanışmaya çok güzel örnekler verdik.” Açıklamalarına yer verdi ve sonrasında haftalık gerçekleştirilen çalışmaları içeren paylaşımda şunlar aktarıldı:
Çan Belediyesi, Çan Aksu Derneği, Hayırsever İş insanları ve halkımızın desteği, yani el birliğiyle Çanımızın su ihtiyacı için geçen hafta önemli bir çalışmanın başlangıcına imza atıldı.
Bu projeyle, Ana Depo kapasitesi 350 Tona çıkmış olacak. Böylelikle 60 - 70 yıl Çanımızın su ihtiyacı karşılanmış olacak.
Belediyemiz geçen hafta, park ve yeşil alanlar adına da önemli çalışmalar yaptı. Daha temiz, daha huzurlu ortamda vakit geçirmeniz için girişimlerde bulunuldu.
İlçemiz genelinde park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başlandı.
Çan Belediyesi kültürel girişimlerini de ihmal etmedi. Belediyemiz Çanlı Gaziler, Şehitler ve Türk Devletleri Anıtı inşasına başladı.
Türk Büyükleri ve Devletleri Anıtı ile 1.Dünya Savaşında Çanakkale ve tüm cephelerde, Kore, Kıbrıs Barış Harekatı, hain terör saldırılarında şehit verdiğimiz Çanlılarımızın isimleri sonsuza dek yaşatılacak.
Öte yandan sizlerin değerli katkılarıyla meydana gelecek kültürel bir çaba için de start verildi.
Çan yöresine ait tarımsal, sanayi ve benzeri elinizde bulunan malzemeleri belediyemize verebilirsiniz.
Kent Sergi Salonunda sergilenmesini istediğiniz bu malzemeler için Çan Belediyesinin 153 numaralı hattını arayabilir, şehrimizin kültürel mirasını gelecek nesillere aktarabilirsiniz.
 Sevgili Çanlılar,
Geçen hafta sonu sokağa çıkamadık. Lakin başkanımız hemşehrilerimizle buluşmalarına devam etti. Vatandaşlarımızla evlerinin önünde maske, mesafe kurallarını gözeterek bir araya gelindi. Başkanımız siz değerli Çanlıların talep ve beklentilerini dinleyerek notlarını aldı.
Kadınlara yönelik duyarlı çalışmalarımız ise hız kesmeden sürüyor. Başkanımız Sayın Bülent Öz, geçen hafta kadınlarımızla biraraya geldi. Başkanımız, ilçemizde tekstil ürünleri üretimi yapabilen kadınlarımızla buluştu. Kurduğumuz kooperatifimizin ile belediye iş birliğiyle neler yapılabileceği görüşüldü.
Kıymetli Çanlılar,
Geçen hafta kültür ve spor adına da girişimlerimiz oldu.
Kütüphane Haftası sebebiyle Başkanımız Sayın Bülent Öz okuyucularla buluştu.
Başkanımız en çok kitap okuyan vatandaşlarımıza armağanlar sundu.
Çan Belediyesi Çocuk ve Genç Eğitim Merkezi'nde Müzik Hocamız şefliğinde konser düzenlendi.
Sanatsever çocuklarımız Piyano Sınıfı Müzik Dinletisi'ni canlı yayında halkımıza sundu.
Çan Belediyesi Dans ve Spor Eğitmenimiz ise evde yapabileceğimiz zumba ve egzersiz hareketleri ile internet üzerinden siz saygıdeğer Çanlılar ile buluştu.
Saygıdeğer Çanlılar,
Belediyemiz geçen hafta duyarlı çalışmalarına da yenilerini ekledi. Belediyemiz İçişleri Bakanlığının başlattığı bir kampanyaya destek oldu. Trafikte yaya önceliği ve güvenliği kampanyasında Çan Belediyesi de yerini aldı.
Belediye Başkanımız; Çan Kaymakamımız ve Çan İlçe Emniyet Müdürümüz ile birlikte kırmızı çizgiler çizerek farkındalık oluşturmaya çalıştı.
Derman belediyecilik anlayışımız ile yürüttüğümüz çalışmalarımız da geçen hafta devam etti.
Pandemi kuralları gözetilerek bakıma muhtaç, engelli kimsesiz ve yaşlılarımıza derman olundu. Ev temizliğinde destek ve yardımcı olundu.
Aile sağlığı ve temizliğini önemseyerek TEMİZ EVLER uygulamasını hayata geçirdiğimiz uygulama, ekiplerimizin çalışmaları ile devam etti.
Sevgili Çanlılar,
Geçen hafta halkımızın çabalarıyla çeşitli  hayır çalışmaları yapıldı.
Yıllar önce hayatlarını kaybeden Ferdi ve Hakan MUTLU’nun isimlerini yaşatacak çeşme açılışını yaptık.
Açılan çeşmemiz ilçemize hayırlı olsun.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum