Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ÖZ'DEN KRİTİK TEMASLAR

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, geçtiğimiz günlerde kritik temaslarda bulundu. Başkan Öz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile görüşmeler gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÖZ'DEN KRİTİK TEMASLAR
15 Şubat 2021 - 11:12
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, geçtiğimiz günlerde kritik ve dikkat çeken ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Öz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile bir araya geldi.
ÇTSO’ya gerçekleşen ziyaretle ilgili ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çan’da kurulması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi için ön hazırlıklar devam ediyor. Üyelerimizden gelen talep formlarını Çan Belediye Başkanlığına ilettik. Sayın Bülent Öz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile görüşmesi ile ilgili, Başkan Öz, sosyal medya hesabından, “İşimiz gücümüz Çan diyerek çıktığımız yolda, Çan’ımız için düşündüğümüz ve başvurularını yaptığımız projelerimizin takibi için yine Ankara’daydım. Başkentimizde projelerimizin akıbeti ile ilgili Bakanlıklarımızı ziyaret ettim.
Taleplerimizin neticelenmesi için göreve geldiğimiz günden beri hep destek olan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan’a teşekkürlerimi sunmak için de TBMM’de kendisini ziyaret ettim.  Ayrıca KİK Üyesi, hemşehrimiz, Çanlı Osman Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledim” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum