Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Çanakkale Belediye Başkanı ve adayı Ülgür Gökhan, seçim çalışmaları gezileri kapsamında Yeniceliler ve Agonyalılar Dayanışma Derneği oldu.

08 Mart 2019 - 09:58

Seçim çalışmaları kapsamındaki gezilerinde bir araya geldiği Yeniceliler ve Agonyalılar Dayanışma Derneği üyeleri ile buluşan Gökhan, Yenice’nin Çanakkale için tarım ve hayvancılık alanında çok önemli bir yer olduğunu belirtti.  Başkan Gökhan yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıllarda Yenice tütünü dünyada sayılı olan tütünlerden biriydi. Ama bir anda Yenice tütününü bitirdi. Bu yörenin insanının elinden tutulmaya ihtiyacı var. Dolayısıyla inşallah bu bağlamda bizim üzerimize düşen neyse elimizden gelen tüm çalışmaları Çanakkale’mizin Yenice ilçesinde yapmaya gayret edeceğiz. Aynı zamanda sizlerin de Yeniceliler ve Agonyalılar Derneği yöneticileri ve üyeleri olarak herhangi bir konu da yardıma desteğe ihtiyacınız olduğunda kapımız her zaman açık olacaktır” diye konuştu.

Başkan Gökhan yapığı basın açıklamasında ise; “Yeniceliler ve Agonyalılar Derneği yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldik. Projelerimizi Martın sonu bahar pastamızla taçlandırdık. Tatlı yedik, hoş sohbet ettik, güleryüzle uğurlandık. Kendilerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına pasta kesilerek Yeniceliler ve Agonyalılar Derneği yöneticileri ve üyeleri Başkan Gökhan’ın göstermiş olduğu ince nezaketinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum