Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN SÖZÜNÜ TUTTU

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün gerçekleşen Belediye Meclisi’nde tasarruf tedbirleri kapsamında, belediyeye gidip gelirken makam aracını kullanmak yerine yürüyeceğini ve toplu taşıma kullanacağını açıklamıştı. Başkan Gökhan dün belediye otobüsüne bindi. Başkan Gökhan otobüse, Çanakkale Belediyesi Personeli kartı ile biniş yaptı.

BAŞKAN GÖKHAN SÖZÜNÜ TUTTU
05 Ekim 2019 - 15:19

Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı Çanakkale halkı için oldukça önemliydi. Toplu ulaşıma zam yapılacak mı yapılmayacak mı konusu mecliste oylamaya sunuldu. Nihayetinde artan maliyetler gerekçe gösterilerek toplu ulaşıma zam yapıldı. Zamlar vatandaşlardan tepki görürken, Başkan Gökhan ilginç bir uygulamanın altına imza attı.

Başkan Gökhan geçtiğimiz gün işe otobüsle gitti. Otobüste kendisini gören vatandaşların şaşkın bakışları arasında Başkan Gökhan araç içerisinde yerini aldı ve işe gitti.

Başkan Gökhan otobüse, Çanakkale Belediyesi Personel kartı ile binerken, kat okutmadan bindi eleştirilerine de yanıt verdi. Öte yandan yağmurlu ve soğuk havalarda otobüse bineceğini diğer günler ise yürüyeceğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum