Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan, Çanakkale TV Genel Yayın Yönetmeni Türay Karanfil ve Veolia Afrika ve Orta Doğu Bölge Müdürü Philippe Bourdeaux ile Suez Genel Müdürü Metin Suadiyeli’yi makamında ağırladı.

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI
08 Şubat 2024 - 11:46
7 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretlerde, Başkan Gökhan’ın ilk konuğu Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan, Çanakkale TV Genel Yayın Yönetmeni Türay Karanfil oldu. Gökhan’ın görev süresi boyunca Çanakkale’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten Arslan, Gökhan’a plaket takdim etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, Arslan’a plaket nedeniyle teşekkür ederek, çalışma hayatında başarılar diledi.

Başkan Gökhan’ın bir sonraki konukları ise Veolia Afrika ve Orta Doğu Bölge Müdürü Philippe Bourdeaux  ile Suez Genel Müdürü Metin Suadiyeli oldu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, konuklarıyla güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum