Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 8 Kasım 2019 Cuma günü Kırklareli Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş ve yönetimi ile Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi ile mücadele eden aileleri makamında ağırladı.

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI
09 Kasım 2019 - 11:55

Başkan Gökhan, ilk olarak Kırklareli Belediye Meclisi Ulaşım Komisyonu Üyeleri ve daire müdürlerini ağırladı. Çanakkale'deki toplu taşıma sisteminde yer alan çeşitli konular hakkında bilgi edinmek ve incelemelerde bulunmak üzere kentte bulunduklarını belirten heyet, Başkan Gökhan'a da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan ardından Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş ve yönetimini ağırladı. Başkan Gökhan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtirken, görüşmede güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirildi.

Başkan Gökhan, günün son konukları olarak ise, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında aileler ve çocuklarını ağırladı. LÖSEV'in Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım Kampanyasına da destek verdiğini kaydeden Başkan Gökhan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, ailelerin hastalıkla mücadele süreçleri hakkında bilgiler aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum