Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, CHP Geyikli Belde Başkanı Şükrü Taşkın ve Geyikli Belediye Meclis Üyeleri, Demokratlar Platformu Üyeleri ile Diyanet Sendikası'na bağlı Din görevlilerini makamında ağırladı.

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI
19 Temmuz 2019 - 10:08

İlk olarak, Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar'ı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Üçpınarlar, Başkan Gökhan'a kahve takımı takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan ardından, CHP Geyikli Belde Başkanı Şükrü Taşkın ve Geyikli Belediye Meclis Üyeleri'ni ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Geyikli'de yürütülen çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Demokratlar Platformu Üyeleri Ramazan Karapınar, Hasan Şahinkaya ve Nail Babacan'ı da makamında ağırlayan Başkan Gökhan, nezaket ziyareti nedeni ile teşekkürlerini iletti. Ziyaret, Çanakkale ve güncel konulara ilişkin sohbetin ardından son buldu.

Başkan Gökhan'ın son konukları ise Diyanet Sendikası'na bağlı Din görevlileri oldu. Nezaket ziyareti nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, konukları ile karşılıklı sohbet etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum