Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Elektrik ve Elektronikçiler Odası, Pir Sultan Abdal Derneği Yönetimleri ile İller Bankası Bursa Şube Müdürü Ali Ekrem Ayti'yi makamında ağırladı.

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI
30 Mayıs 2019 - 10:46

İlk olarak Elektrik ve Elektronikçiler Odası yönetimini ağırlayan Başkan Gökhan, tebrikleri kabul ederken, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan ardından Pir Sultan Abdal Derneği Çanakkale Şube yönetimini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gökhan, konukları ile güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sonunda dernek yönetimi Başkan Gökhan'a bağlama takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan son olarak İller Bankası Bursa Şube Müdürü Ali Ekrem Ayti'yi makamında ağırladı. Ayti'ye nezaket ziyareti nedeni ile teşekkür eden Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret, ülke ekonomisi ve güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum