Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN'DAN DARDANEL'E DESTEK ZİYARETİ

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medyada Dardanel markasına yönelik yapılan olumsuz yorum ve eleştirilere karşı destek olmak amacı ile Dardanel üretim tesislerini ziyaret etti.

BAŞKAN GÖKHAN'DAN DARDANEL'E DESTEK ZİYARETİ
02 Mart 2021 - 14:43
Başkan Gökhan beraberinde Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar ve ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ile birlikte yaptığı ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Rainner Ong Montojo, Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Barış Harbi, Üretim ve Kalite Kontrol Müdürü Mertcan Şinik ve Ar&Ge Müdürü Nesrin Yumak ile bir araya geldi. Sosyal medyada yapılan olumsuz yorum ve eleştirilere karşı desteklerini ileten Başkan Gökhan, fabrika faaliyetlere ilişkin de firma yetkililerinden bilgi aldı. Ardından firma yetkilileri eşliğinde tesisi gezen Başkan Gökhan, üretim sürecini yerinde görerek üretilen ürünler hakkında bilgi aldı.

"HER ŞEY USULÜNE UYGUN VE DENETLENİYOR"
Tesis gezisinin ardından açıklamada bulunan Başkan Gökhan; “Dardanel üretim tesislerine geldik, gördük, iftihar ettik. Gerçekten bir kez daha Dardanel’in kent için ne kadar önemli bir yatırım olduğunu gördük. Her şey usulüne uygun ve denetleniyor. Hatta bugün bir şey öğrendik, buradan İsrail’e ihracat yapılıyor. Onun için de burada sürekli olarak İsrailli yetkililer de denetimde bulunuyor. Zaten devlet denetliyor, onun haricinde de buradan ürün alan şirketler de denetim yapıyor” dedi.
"ÇANAKKALE İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM"
Dardanel'in Çanakkale için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Gökhan; “Reklam amaçlı bir çekim için buraya girilmiş ve daha sonra görüntüler kötü amaçlı kullanılmış. Burada birçok emekçi var. Özellikle de bunların yüzde 66’sı kadın. Onlarla da konuştuk, muhabbet ettik ve onlara moral motivasyon verdik. Çünkü burası çok önemli bir istihdam sağlıyor. Burada hiçbir eksik yok. Üretim süreci hijyenik bir şekilde sürmekte. Ürünleri gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Çanakkale Belediye Başkanı olarak bu tesisimizin üretimine kefiliz” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum