Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN'DAN AŞI ÇAĞRISI!

Türkiye genelinde görülen vaka sayılarında ciddi şekilde artış yaşanmaya devam ediyor. Vakalar tekrar 10 binli sayıların üzerine çıkarken, aşı ile ilgili çağrılar yapılıyor. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da, kentlileri aşı olmaya davet etti.

BAŞKAN GÖKHAN'DAN AŞI ÇAĞRISI!
28 Temmuz 2021 - 10:50
Türkiye’de pandemi sürecinde alınan yaralar, normalleşme süreci ile bir nebzede olsa sarılmaya çalışılıyor. Turizm sektörünün hareketlenmesi ve özellikle mekanların açılması ile hayat bir anlamda normale döndü ancak vakalarda hızlı bir artış da yaşanmaya başladı.
Türkiye genelinde görülen vakalar hızla artarken, Türkiye’de 27 Temmuz’da 19 bin 761 vaka görüldü. Vaka sayısı 20 bine yaklaşırken, aşı tartışmaları da alevlendi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Sağlıklı, endişesiz günlerde bir arada olmayı hepimiz çok özledik. Ancak kuralları bir anda yok sayamayız. Vakaların arttığı bu günlerde, aşı olmamış kentlilerimizi aşı olmaya davet ediyorum. Kendimizi ve sevdiklerimizi korumanın tek yolu aşı olmaktan geçiyor” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum