Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN: "ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI NEDEN OLMASIN?"

Kepez Belediyesi tarafından hizmete sunulan Halk Kafe’nin açılışı, geçtiğimiz hafta yoğun bir katılımı ile gerçekleştirilmişti.

BAŞKAN GÖKHAN: "ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI NEDEN OLMASIN?"
22 Ocak 2020 - 11:26

Kepez Boğazkent Mahallesi’nde, Kepez Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan Halk Kafe açılışına CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve CHP’li belediye başkanları, meclis üyeleri ile Kepez halkı katıldı. Vatandaşlar tarafından tam not alan Halk Kafe’nin açılışında basın davet edilmezken dikkatlerden kaçan bir konu da Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın konuşması oldu. Konuşmasında, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın başarılı bir belediyecilik sergilediğini vurgulayan Başkan Gökhan, Arslan’ın ileride post değiştirerek Çanakkale Belediye Başkanı olabileceğini ifade etti.

Birol başkanın adaylığı söz konusu olduğunda; nasıl yapacak, nasıl edecek, gibi dedikoduların çıkarıldığını hatırlatan Başkan Gökhan, “Biz de dedik ki arkadaş, Birol Başkan çok başarılı olur. 25 yıl beraber çalıştık ve bir işyerinin sorumluluğunu yüklendi. Burada sorunsuz, yüzünün akıyla bir işletmeden ayrıldıysa bu tecrübe, bu birikim, topluma yansıyacaktır. Artı 17 yıldır da ben belediye başkanlığı yapıyorum. Beraberiz, aynı ortamdayız, işyerindeyiz. Görüyor, duyuyor. Tartışmaların, siyasetin içerisinde Kepez’de belde başkanlığı yaptı. Sonuç itibariyle başarılı olmaması için hiçbir neden yok.”

“Neler yaptığını da anlattı. 1 yıl dolmadan bu kadar iş yapmak, başarıya koşar adım gitmek her babayiğidin harcı değil. Ben Birol Başkanı tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum, iyi yetiştirmişim. Çok fazla tevazuya gerek yok. Halkın yararını düşünen, tamamen halkın hizmetindeki olaylara yaklaşan ve asla rantı ya da halkın aleyhine olan işlerde olmadığımız bir süreci yaşıyoruz. undan sonra da böyle olacak. Bu tür kamusal alanları kamuya kazandıracağız. Çok güzel bir tesis yapılmış, ellerine sağlık.” dedikten sonra Halk Kafe’yi tanıttı.

Gökhan, sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Kepez’de bir şansı olduğunu düşünüyorum. Siz de mutlaka öyle düşünüyorsunuzdur. Daha da üst seviyelere çıkacaktır. Sonuçta biz kendi rantımızı değil, halkın rantını düşündüğümüz için mutlaka memnuniyeti olacaktır. Birol da burada bunun dönemini çok başarılı geçirecektir. Başka işlerde elbette ki yer alacaktır. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Başka postlara girebilir. Çanakkale Belediye Başkanı da olabilir mesela, neden olmasın? Bunu söylemek lazım. İnsanları teşvik etmek lazım. Biliyorsunuz, marifet iltifata tabidir. Başarılı olabiliyor, kendini ispat edebiliyorsa, her aşamada görev alması son derece doğaldır. Bu elbette ki partimizin başarısı için çok önemli. Biz de yine dayanışmaya devam edeceğiz. Kepez halkı ile Çanakkale halkı arasında hiçbir zaman ayrım yapmadık, yapmayız. Bundan sonra Birol Başkan’la daha iyi işbirliği ve dayanışma içerisinde daha iyi işlere el atacağız. Daha başarılı etkinliklerde ve yatırımlarda buluşmak üzere…”

YORUMLAR

  • 0 Yorum