Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERKEK'İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ERKEK'İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
30 Nisan 2024 - 11:20
İnsanlık tarihi boyunca; tarladan sanayiye, eğitimden sağlığa, yerin yüzlerce metre altındaki madenden yüzlerce katlı bir inşaata kadar her alanda her koşulda üreten, var eden, alın teri akıtan emekçilerimiz, onurlu ve başı dik bir yaşam adına en önemli öznedir.
Ürettikleri hizmet, yarattıkları katma değerle kalkınmanın da en büyük söz sahipleri olan emekçilerimiz, ne yazık ki tarihin her döneminde haksızlıklarla, eşitlik ve adaletten uzak tutumlarla, sağlık ve güvenliklerini tehdit eden hatta canlarından da olmalarına sebebiyet veren ihmalkarlıklarla karşı karşıya kalmış, tüm bu yaşananlar da hak arama mücadelesini doğurmuştur.
Bu noktada bir kez daha yinelemek gerekir ki; tüm emekçilerimizin alın terlerinin karşılığını aldıkları, insanca yaşayabildikleri ve üretebildikleri bir düzenin varlığı hem yasalar hem insan vicdanı huzurunda en önemli konulardandır.
Başta 1 Mayıs 1977’de Taksim’de can verenler olmak üzere, emek mücadelesinde, iş kazalarında kaybettiğimiz emekçilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatın her alanında emek mücadelesini sürdüren tüm emekçilerimizi de selamlıyor, alın terinin, emeğin ve dayanışmanın en büyük simgelerinden olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Yaşasın 1 Mayıs!
 
Muharrem ERKEK
Çanakkale Belediye Başkanı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç