Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN, TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

BAŞKAN ERDOĞAN, TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
28 Ekim 2020 - 17:29
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda katıldığı çelenk sunma töreninin ardından, esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye ederek, hem bayramlarını hem de Mevlid Kandillerini tebrik etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde çarşı esnafı ziyareti yaparak hemşehrilerine hem Türk bayrağı dağıtan hem de hem de Mevlid Kandilini kutlayan Başkan Erdoğan, esnafı tek tek gezerek sohbet etti. Esnaf ise Başkan Erdoğan tarafından hediye edilen bayrağı iş yerinin camına astı.
Vatandaşlarla ve esnafla Türk Bayrağı ile hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 97.yılı dolayısıyla birlik ve beraberliğimizin simgesi şanlı, ayyıldızlı bayrağımızı esnafımızı ziyaret ederek hediye ettik. Esnafımızdan, vatandaşımızdan camlarını, balkonlarını şanlı Türk bayrağımızla donatmalarını rica ettik. Her asılı Türk bayrağı göğsümüzü kabartıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm gazilerimizi saygıyla yad ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhuriyetimizin 97’nci yıldönümünü en kalbi duygularla kutluyorum. Bugün aynı zamanda Mevlid Kandilimizi idrak ediyoruz. Bu vesileyle kıymetli vatandaşlarımızın ve esnafımızın kandilini de kutladık. Rabbimden Mevlid Kandilini hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum