Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN, MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, hem muhtarlar gününü kutladı hem de talep ve önerileri dinledi.

BAŞKAN ERDOĞAN, MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ
20 Ekim 2020 - 15:05
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği programda muhtarlarla istişarelerde bulunarak sohbet etti. Toplantıya, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Necati Arı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Göven, Gazi Kemal Mahallesi Muhtarı Fatma Lütfiye Küçükbaşa, Hamdibey Mahallesi Muhtarı Saim Özcan, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt, Turan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kaya, Çavuşköy Mahallesi Muhtarı Süleyman İlhan, Yeniceköy Mahallesi Muhtarı Recayi Esen ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Osman Arda katıldı.
Sözlerine muhtarların gününü kutlayarak başlayan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, muhtarlardan gelen talep ve önerileri dinleyerek, Biga Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları anlattı. Başkan Erdoğan, “Yerel yönetimlerin temel taşı, aziz milletimizi ve devletimizi temsil eden, kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir köprü görevi üstlenen siz kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Hizmetlerin aksamadan özellikle tüm dünya ve ülke olarak mücadele ettiğimiz Koronavirüs pandemisi döneminde göstermiş olduğunuz özverili emekleriniz, canla başla ortaya koyduğunuz çalışmalardan dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz milletimizin teveccühüyle göreve geldik ve yine milletimize hizmetkar olmak için çalışan yöneticileriz. Yerel demokrasinin en eski timsali olan siz kıymetli muhtarlarımız mahalledeki komşularımızın bizlerle olan ilişkilerinde aracı bir rol oynuyorsunuz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi yerel yönetimler bir zincirin halkaları gibidir, güçlü bağlar sayesinde hizmetler halka ulaşır. İnşallah bizler de sizlerle her zaman istişare halinde olup, talep ve önerileri dinlemeyi sürdürüyoruz. Sizler adeta bizim mahallelerdeki elimiz, gözümüz kulağımız olarak hep birlikte hemşehrilerimize hizmet vermenin bir şeref ve onur olduğu bilincini taşıyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah el ele gönül gönüle vererek yapılan her işte en güzel neticeleri alacağız. Fedakarca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve huzur temennisinde bulunarak başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Erdoğan, muhtarlardan gelen istek ve önerileri dinledi ve not aldı. Mahalle muhtarları da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Erdoğan’a teşekkür ederken program sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum