Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN GÖNÜLLERE DOKUNDU

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla ziyaretlerde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN GÖNÜLLERE DOKUNDU
10 Mayıs 2021 - 12:10
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, annesi Muazzez Erdoğan’ın kabrini, Şehit Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz’ün Kalafat Köyü’ndeki annesi Kaniye Açıkgöz’ü ve uzun yıllardır engelli evladına bakan Sema Yavaş’ı ziyaret edip anneler gününü kutladı.
İlk olarak annesinin kabrini ziyaret eden Başkan Erdoğan, dua ederek kabre karanfil bıraktı. Ardından annelerin evlerine giden Başkan Erdoğan, günlerini kutlayarak sohbet etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyan anneler ise duygulandıklarını ifade ederek teşekkür etti.
Anneler günü dolayısıyla açıklama yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan,” Tüm Annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Hepimizin bildiği üzere Koronavirüs musibetiyle mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda tedbirlerimizi de alarak iki fedakar annemizi ziyaret ettik, onları yalnız bırakmadık. Çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ederek annelerimizin gönlüne dokunduk. Varlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, dualarıyla güç veren başta aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere evlatlarımın annesi kıymetli eşim Feride Erdoğan’ın ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Yokluğuna alışamadığım değerli annem Muazzez Erdoğan’ı ve hayatını kaybeden annelerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum