Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN HASTA ZİYARETLERİ

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hastanelerde tedavi gören ve evdeki hasta vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN HASTA ZİYARETLERİ
11 Şubat 2020 - 12:49

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte hasta vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Hastalara moral veren Başkan Erdoğan, istekleri dinledi.

Hasta vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Erdoğan, “Sağlık İşleri Müdürlüğü personelimiz ile birlikte hasta vatandaşlarımıza ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Belediye olarak hasta hemşehrilerimize sunduğumuz ambulans nakil hizmeti ve diğer desteklerimizi anlatarak, isteklerini dinledik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ise ilçemizdeki hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza berber, ev temizliği ve sıcak yemek hizmeti veriyor. Her şeyin başı sağlık olduğu gibi, hastalığın da sağlığın da bizim için olduğunu biliyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Ameliyat olan Biga Belediye personeli Erkan Diken’i de evinde ziyaret eden Başkan Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini sürdüren Başkan Erdoğan, Biga Devlet Hastanesi ve Özel Biga Can Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret etti. Hastalara bir istekleri olup olmadığını soran, hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Erdoğan, hastaların sağlık durumları hakkında bilgi alarak acil şifalar diledi.

Başkan Erdoğan, Çocuk Polikliniği’nde yatan çocuklara oyuncak ve satranç takımı hediye ederken, vatandaşlar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman ilçedeki vatandaşların yanında olduğu için Başkan Erdoğan’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum