Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BÜLENT ÖZ GÖREVİNE BAŞLADI

Çan Belediye Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Çan Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Bülent Öz, 2009-2019 tarihleri arasında Çan Belediye Başkanlığı görevini yapan Abdurrahman Kuzu ile başkanlık makamında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

05 Nisan 2019 - 17:23

Coşkulu ve yoğun kalabalık arasında gerçekleşen tören, Bayram Özdemir ve Ahmet Kocabaş hocanın yaptığı duayla başladı. Ardından 2009-2019 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı görevini yapan Abdurrahman Kuzu bir veda konuşması gerçekleştirdi.

Kuzu yaptığı konuşmasında; “ Hayırlı olsun. 2009 yılı sonrasında ve 2014 yılı sonrasında Çan’lıların desteğiyle 10 yıl bu görevi yaptık. Ben o anlamda Çan’lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu dönemde 31 Mart’ta Çan’lı hemşerilerimiz Bülent Öz’le devam dedi. Buna saygı duyuyoruz. Demokrasinin temeli bu. İnşallah Bülent Bey’de Çan’a çok güzel hizmetler yapar. Temennimiz, dileğimiz bu. Tekrar hayırlı olsun” dedi.

Ardından konuşma yapan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “ Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu’nun da ifade ettiği gibi 2009 yılında Çan halkının teveccühü ile Belediye Başkanımız olmuşlardı. 10 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetlere çok çok teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Çan halkı teveccühü bize göstermiş oldu. Ben tekrar Çan’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum. İfade ettiğim gibi de Abdurrahman Bey’den almış olduğumuz külliye başkanlığı görevinin emanet olduğunun farkındayız, bilincindeyiz. Bu emanete sahip çıkacağımıza yine basınımızın ve tüm Çan halkının huzurunda tekrar ifade etmek istiyorum. Allah utandırmasın diyorum. Belediye başkanımızın yapmış olduğu hizmetlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Öz, Abdurrahman Kuzu’ya çiçek takdiminde bulundu. Çiçek takdiminin ardından Başkan Öz, Başkanlık ofisinde tebrik kutlamalarını alarak vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Öz, 05 Nisan Cuma günü itibariyle Çan Belediye Başkanlığı görevine başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum