Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BÜLENT ÖZ BELEDİYE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, belediye çalışmalarını düzenli olarak hazırlanan videolarla aktarmaya ve bilgi vermeye devem ediyor.

15 Ekim 2020 - 13:43
Çan Belediyesi TV olarak sosyal medya hesaplarından paylaşılan video ile haftalık gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verene Başkan Bülent ÖZ, şunları aktardı:
“Değerli Hemşerilerim,
Sağlıklı, bereketli ve güzel bir hafta dilerim.
 
ÇAN KABUĞUNU KIRIYOR. ÇAN GELECEĞE HAZIRLANIYOR
Çan Belediyesi olarak işlerinizi kolaylaştırıyoruz. Hizmeti ayağınıza getiriyoruz.
Karşıyaka Mahallemizden sonra geçen hafta da Fatih ve Atatürk Mahallesi sakinlerine kolaylık sağlayacak Çan Belediyesi Hizmet Binasını hizmetinize sunduk.
Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ek binasında artık akıllı sayaç, su yükleme, vergi ödemeleri gibi birçok hizmeti kolaylıkla yapabileceksiniz. 
Geçen hafta içinde yaptığımız asfaltlama çalışmalarımızla Çan’ın daha da güzelleştiğini göreceksiniz.
Değerli hemşerilerim,
Geçen hafta Geleceğimizin mimarları Çanlı gençlerimizi ve çocuklarımızı da ihmal etmedik. Açıkçası Çan, Yeni Nesli Önemseyen, Yeni Nesil bir belediyecilik yapıyor.  Sadece yol, su gibi çalışmalarla yetinmiyoruz. İstiyoruz ki Çan’ın çocukları ve gençleri, sanatla, eğitimle, sporla fark yaratsın.
Çan Belediyesinin de desteğiyle, resim yapabilen, piyano ve gitar çalan, şan, drama ve tiyatro kabiliyeti olan yeni bir nesil yetişsin. İşte bunun için geçen hafta Çocuk ve Genç Eğitim Merkezimizde SANAT kurslarımızın kayıtlarına başladık.
1.ve 8. Sınıflar için Resim, Piyano, Gitar, Şan kursları Tüm yaşlar için Drama ve Tiyatro kurslarımız için kayıt almaya başladık.
 
Sanatla birlikte EĞİTİME de destek sunuyoruz. Geçen hafta içinde; 5.6.7 sınıflar için akıl oyunları ve robotik kodlama, 8. sınıflar için Türkçe matematik, İngilizce, fen bilgisi ve sosyal bilgiler kurs kayıtlarımıza devam ettik.
Çan Belediyesi olarak sporda rekorlara, şampiyonluklara imza atan örnek bir belediyeyiz. Ama yeterli görmüyoruz. İstiyoruz ki Çanlı şampiyonlar, Çanlı yıldızlar çıksın. Bunun için Çocuklarımızı sporda da yalnız bırakmıyoruz. Geçen hafta da Çanspor’un altyapı çalışmaları kapsamında kulüp yönetimimizle birlikte ailelerimizle buluştuk. Yanlarında olmaya söz verdik.
Değerli Çanlı Hemşerilerim,
Geçen hafta sevinçlerle birlikte üzüntüyü de paylaştık. Hepimizi derinden yaralayan Azerbaycan’daki olaylara Çanlılar olarak sessiz kalmadık. Kardeş Azerbaycan’ın işgal edilmesi ve haklı mücadelesi konusunda “Tek Millet, İki Devlet. Azerbaycan Yalnız Değildir” haykırışımızı en güçlü biçimde tüm Türkiye’de olduğu gibi dile getirdik. Kardeşliğimizi göstergesi olarak Azerbaycan bayrağımızı gururla belediyemize diktik.
Kıymetli Hemşerilerim,
Çan’ın büyümesi, gelişmesi için, destekleri artırmak için yerimizde durmuyoruz. Birlikten kuvvet doğar diyerek yollar katediyor, görüşmeler yapıyoruz. Geçen hafta da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile buluştuk. Çan’ın çalışmaları ve belediyecilik hizmetlerini paylaşıp görüş alışverişinde bulunduk.
Yine geçen hafta içinde İzmir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile bir araya geldik. İlçemiz ve belediye çalışmalarımız, proje bazlı ortaklıklarımız için istişare yaptık.
Yeni evlenen çiftlerimizin nikahlarını kıydık, yeni doğan bebeklerimizin yaşattığı sevince armağanlarımızla ortak olduk.”
Çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra temennilerini de ileten Başkan Bülent ÖZ, “Yeni bir hafta da daha, omuzlarımıza yüklediğiniz sorumlulukla, mazeret üretmeden, durmadan ve dinlenmeden, çalışmaya devam ederek, güzel bir şehri birlikte kurmaya devam edeceğiz. Hepimizin işi gücü rast gitsin diyorum, hayırlı günler diliyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum