Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BAYRAM: "KADINLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Ayvacık'ta ilk kez kurulan S. S. Ümmühan Hatun Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

BAŞKAN BAYRAM: "KADINLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
30 Temmuz 2021 - 13:42
Başkan Bayram, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kadınlarımızı Ayvacık Belediyesi olarak her kulvarda desteklemeye devam edeceğiz. Emin olabilirsiniz ki kadının elinin değdiği her şey çok güzel olacaktır." ifadelerini kullandı.

KADINLARA ÇAĞRI
Ümmühan Hatun Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, kadınlara çağrıda bulunarak beraber çalışma teklifinde bulundu. Kooperatifin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Yüzyıllardır hazinelerle dolu bir coğrafya da yaşayan yöremizin güçlü kadınlarının her zaman dinlediğimiz üretici hikâyelerinden aldığımız haz ile başladığımız bu yolculukta sizleri birlikte yürümeye davet ediyoruz. Amacımız yöremizin eşsiz ürünlerini kadınlarımızın yetenekleri elleriyle en doğru şekilde işleyip tüm dünyaya ulaştırmak. Bunu yaparken zaten evlerinde üretim yapan kadınlarımızı bir araya getirip,hem birlikte hareket etmenin muazzam gücünü ve hevesini yaşarken hem de ekonomik özgürlüklerinin de var olmasını sağlamayı hedefledik. Kooperatifimizde bizimle birlikte çalışmak isteyen tüm kadınlarımızı bekliyoruz"
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum