Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN AV. AYDIN YENİDEN ADAYIM DEDİ

27 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşen genel kurulda, Çanakkale Baro Başkanı seçilen Av. Soner Aydın, Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda, yeniden aday olduğunu kamuoyuna ve meslektaşlarına duyurdu.

BAŞKAN AV. AYDIN YENİDEN ADAYIM DEDİ
29 Haziran 2022 - 12:42
Çanakkale Barosu normal şartlarda, genel kurula gidecekken, pandemi ve toplu etkinlik, genel kurullar ile ilgili çıkan genelgelere takıldı ve rötarlı genel kurulunu 27 Haziran 2021’de yaptı. Normal şartlarda 2 yılda bir olan genel kurul, pandemi dolayısıyla 2021’de yapılınca, 1 yıl arayla Çanakkale Barosu yeniden seçime gidecek.
Geçtiğimiz sene yapılan seçimde, Av. Soner Aydın, Av. Hande Keskin Toprak ve Av. İbrahim Cem Erbil baro başkanlık yarışına girmişlerdi. O yarıştan ise 189 oy ile Av. Soner Aydın, Baro Başkanı olarak çıkmıştı.
Çanakkale Barosu Başkanı Av. Soner Aydın, Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda tekrar adayım dedi ve yapmış olduğu açıklamada, “Hak ve adalet mücadelesi veren, bu uğurda ağır bedeller ödemekten geri durmayan, bağımsız savunmanın yılmaz temsilcisi, sevgili meslektaşlarım.
Tam bir yıl önce, 27/06/2021 tarihindeki genel kurulumuzda, sizlerin teveccühü ile üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Çanakkale Barosunun, 17. başkanı olma mutluluk ve gururunu yaşadım.
Bu bir yıl içerisinde, yönetim kurulumuzla birlikte ama en önemlisi sizlerin desteği ile hem mesleğimiz hem de kamusal sorumluluklarımız adına çok şey yapmaya çalıştık.
Yargının eşit kurucu unsuru olan avukatların, hak ettiği saygınlık ve itibarı korumak için, hukukun üstünlüğü ve insan haklarını gerçekleştirmek için, yakıcı meslek sorunlarının çözülebilmesi için çok mücadele verdik.
Önümüzdeki dönemde de 1991 yılından bu yana icra ettiğim mesleğim sayesinde edindiğim tecrübelerimi yine sizlerin hizmetine sunmak için, siz kıymetli meslektaşlarım ile omuz omuza, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızı daha ileriye taşıyabilmek için, 2022 Ekim ayında yapılacak Baromuz genel kurulunda, Baro Başkanlığına aday olduğumu, kıymetli meslektaşlarım ve saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmaktan kıvanç duyarım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum