Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAKAN KASAPOĞLU BİGA'DA

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, saat 11.00’de Çanakkale’ye indi.

20 Kasım 2019 - 14:15 - Güncelleme: 20 Kasım 2019 - 14:58

Saat 10.00’da Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan havalanan uçakla Çanakkale’ye gelen Bakan Kasapoğlu’nu kent protokolü karşıladı.

Biga, Göktepe Köyü’nde 250 bin metrekare alan üzerine, Biga Ticaret Borsası Hizmet Binası ve Zahireciler Sitesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Gerçekleşen temel atma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Vali Orhan Tavlı, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, il müdürleri, daire amirleri katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Tarım bizim vaz geçilmezimizdir. 111 çesit tarım ürünü yetişiyor Çanakkale’de. Hayvancılığımız, süt üretimimiz çok başka bir yerdedir. Biga bizim en güzide ilçelerimizden birisidir.

Bölgemizde sadece 710 bin civarında büyükbaş hayvan olduğunu söylemek, bizim yatırımlarımızın ne denli önemli olduğunu göstermektedir. 75 tane 400 metreden fazla deponun olacağı bir tesisin temelini atıyoruz. 35 milyonluk çok önemli bir yatırımdır… Sadece zahire depolarının değil, belediyemizin aldığı park alanı ile burası et entegre tesisi olacaktır. Esnafımız bizim gören gözümüz işiten kulağımızdır. Bir ülkede esnaf ve üretici mutluysa herkes mutludur. Zaman zaman ekonomimiz için endişelendigimiz dönemler oldu. Faizlerin enflasyonun düşeceği bir dönem göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Bakan Kasapoğlu, ” Tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bugüne kadar gerek Biga’mızda gerek Çanakkale’de çok önemli yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bu tesisleri insanımızın gençlerimiz ve kadınlarımızın kullanması için daha da yayginlastıracağız.

Gectiğimiz günlerde pek çok branşta sporcularımız bizim şanlı bayrağımızı dalgalandırdılar. Ben gelecek dönemlerde Biga’mızdan, Çanakkale’den nice şampiyonların çıkacağına inanıyorum” ifadelerinde bulundu.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum