Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAĞIŞ BEKLERKEN BAŞKALARINA CAN OLDU

56 yaşındaki Diyabet ve kronik böbrek hastası Davut Doğan nakil olmak için böbrek bekleme sırasındaydı. Kendisine 3 kez böbrek nakli şansı doğmuş ama hepsinde de başka sağlık sorunlarından dolayı nakil yapılamamıştı.

BAĞIŞ BEKLERKEN BAŞKALARINA CAN OLDU
17 Mayıs 2019 - 15:47

Diyabet Derneği Çan Temsilcisi Davut Doğan 2 gün evvel rahatsızlanarak beyin kanaması teşhisiyle Genel Yoğun Bakım Ünitemizde tedavi altına alındı. Yapılan tüm tıbbi müdahaleye rağmen yaşam mücadelesini kaybederek beyin ölümü gerçekleşti.

Organ bağış gönüllüsü olan merhum Doğan’ın ailesiyle yapılan görüşmeler sonrasında ailesi de sevdiklerinin bu kararına bağlı kalarak onayladı.

Organ Nakli Koordinatörlerimiz Uz. Dr. Azem Ülkü, Hemşire Yeliz Baykala, Emine Karakaya ve Gönül Pınarcıoğlu’nun yapmış olduğu görüşmeler sonrasında Davut Doğan’ın karaciğeri Bursa Acıbadem Hastanesi’nde nakil bekleyen hastaya umut olmak üzere alındı.

Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali “Böylesine mübarek günlerde başkasının canına can katan merhuma rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi. Başhekim Tali, özverili çalışmalarından dolayı Organ Bağış ekibine de teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum