Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BABADAN KALMA GELENEĞİ SÜRDÜRÜYORLAR

Kale Grubu ailesi Merhum İbrahim Bodur’un başlatmış olduğu iftar geleneğini sürdürüyor. Bu akşam Çan’da düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmanın önemine değindi.

BABADAN KALMA GELENEĞİ SÜRDÜRÜYORLAR
24 Mayıs 2019 - 22:05 - Güncelleme: 24 Mayıs 2019 - 22:11


Kale Grubu kurucusu Merhum İbrahim Bodur’un başlattığı Kale İftarları, bu yıl da devam etti. Bu akşam Çan’da düzenlenen iftar yemeğinde Kale Grubu CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut ve Çanakkale eski Milletvekili Nevfel Şahin’in yanı sıra Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, MÜSİAD Çanakkale Şubesi Başkanı Şerif Mutlu, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, GESTAŞ Müdürü Volkan Uslu, daire müdürleri, AK Parti ile CHP’nin il ve ilçe teşkilat temsilcileri ile davetliler katıldı.
İftar yemeğinde edilen duaların ardından bir konuşma yapan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay; birlik, beraberlik ve uyum içerisinde uyum içinde çalışmanın önemine değindi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum