Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AYVACIK BELEDİYESİ'NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Ayvacık Belediyesi, ilçenin kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında yapılan ve geleneksel hale gelen toplu sünnet şölenini bu sene de gerçekleştirdi.

AYVACIK BELEDİYESİ'NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
13 Eylül 2021 - 11:48
21 Eylül Ayvacık'ın düşman işgalinden kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında belediyeye başvuru yapan çocukların sünnet işlemleri tamamlandı.Konuya ilişkin Ayvacık Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“21 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında sosyal sorumluluk projesi olarak geleneksel hale gelen toplu sünnet şenliğimizde başvuru yapan çocuklarımızın sünnet işlemleri tamamlandı. Bu konuda belediyemize destek veren Özel Esencan Hastanesi başhekimi Sayın Dr. Nihat Bağ ve eşi Aynur Gurbanova Bağ, Sayın Dr. Ali Günçaltı, Hemşirelerimiz Sevda Halli, Nazlı Sağlam, Ahmet Turgut, Şafak İncedayı ve Hastane sahibi Sayın Taşkın Yenidünya beyefendiye ailelerimiz ve belediyemiz adına çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız Sayın Mesut Bayram'ın şehir dışında olması sebebiyle çocuklarımıza Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Yeşil refakat edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Ailelerimize hayırlı olmasını temenni eder,çocuklarımıza sağlıklı günler dileriz."
Sünnet olan çocuklar için 20 Eylül Pazartesi günü toplu düğün yapılacağı belirtildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum