Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ATA DEMİRER SORUNA DİKKAT ÇEKEREK, MÜSİLAJIN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Marmara Denizi’nde kabusa neden olan müsilaj, Kuzey Ege ve Karadeniz’e de ulaştı. Geçtiğimiz günlerde, Ata Demirer soruna dikkat çekerek, müsilajın fotoğraflarını paylaştı. Turizm sezonunun açılması ile hareketliliğin başladığı adada müsilaj tehlikesine, günlerdir dikkat çekilmeye çalışılıyor.

ATA DEMİRER SORUNA DİKKAT ÇEKEREK, MÜSİLAJIN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
08 Haziran 2021 - 11:58
Marmara Denizi’nde, müsilaj ilk olarak bu sene Mart ayında görüntülendi. Basında yer alan görsellerden sonra, müsilaj Marmara’nın birçok bölgesinde gözle görülür şekilde yayıldı. Çanakkale’de 2 aydır deniz yüzeyinde bulunan müsilaj, önceleri çok ciddiye alınmadı ve hiçbir çalışma yapılmadığı, rüzgarla dağılacağı belirtildi.

Mart ayından itibaren geçen sürede, müsilaj sadece Marmara Denizi ile sınırlı kalmadı ve yayılmaya başladı. Bozcaada’da görülmeyen deniz salyası artık görülmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde Ata Demirer, deniz tabanından paylaştığı fotoğraflar ile müsilaja dikkat çekti.
Demirer, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Deniz salyası cam gibi suları bu hale getirmiş! Kuzey Ege de kirlilikten nasibini alıyor. Acil önlem şart!” cümlelerini kullandı.
Tatil cenneti olan ve sezonun açılması ile ekonomik sirkülasyonun sağlanması hedeflenen Bozcaada, müsilaj riski ile karşı karşıya kaldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum