Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ARICI,REFAH PARTİSİ KURUCU İL BAŞKANLIĞINA ATANDI

Çanakkale'de esnaflık yapan ve siyasetin içinde olan Civan Arıcı, Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından yeniden Refah Patisi'nin Kurucu İl Başkanı olarak atandı.

07 Mayıs 2019 - 15:03 - Güncelleme: 07 Mayıs 2019 - 16:46

Çanakkale Tv'ye özel olarak açıklama yapan Arıcı; "Öncelikle mübarek Ramazan Ayı'nın milletimiz ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim. İsmim Civan arıcı. 1990 doğumlu, evli ve 2 çocuk babasıyım. Sayın Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan'ın teveccühüne mazhar olarak yeniden Refah Partisi'nin Çanakkale Kurucu İl Başkanı olarak atandım.

Genel Merkezimizin politikalarını, parti tüzüğümüzün ışığıyla, güzel Çanakkale'mizin ve hemşerilerimizin sorunlarını çözme odaklı bir Milli Görüş hareketini Cumhuriyetimizin ön sözünün yazıldığı Çanakkale'de başlatmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Bilinmelidir ki, önce ahlak ve maneviyat prensibinin her alanda hakim kılınmasını, güçlü olmanın haklı değil, haklı olanın güçlü olduğu, ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini, din, dil, ırk ayrımı yapmadan korumada, hukuku üstün turan bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan "kuvvetler ayrımı" ilkesinin benimsenmesinde, milletimizin maddi ve manevi alanlarda kalkınmasında, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılmasına öncülük sağlayacağız.

Borçlanma ve faize dayalı sömürü sistemi yerine istihdam, üretim, ihracat ekonomisine geçilmesi ve bunun sağlanması yolunda gerekli eğitim sistemi zemininin hazırlanmasında, ekonomik dengesizliklerin giderilmesiyle beraber "Yeniden Büyük Türkiye" projesinin hayata geçirilmesi için Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın liderliğinde Yeniden Refah Partisi'nin Çanakkale ve Türkiye'ye hayırlı olmasını niyaz ediyorum.

Tüm vatandaşlarımızı bu güzel çatı altında toplamaya davet ediyor, ülkemizin yarınlarını hep birlikte inşaa etmeye çağırıyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum