Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNELER GÜNÜ KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi Anneler Günü münasebetiyle üyelerine kahvaltı programı düzenledi.

07 Mayıs 2022 - 12:58
Kahvaltı programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Rebiye Turan Ünüvar, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Özlem Karadayı, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Belgin Akpınar selamlama konuşmasında, "Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi nedeni ile 2 yıldır yapamadığımız kahvaltı programımızı onurlandırdınız, inanın bu gün çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.
Kahvaltı programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale milletvekili Muharrem Erkek yaptığı konuşmada; "Derneğimizin başkanı ablam Belgin hanımın nezdinde tüm annelerimizin anneler gününü kutlamak istiyorum. Tüm dünyadaki anneler bir araya gelse dünya da ne savaş, ne açlık nede kavgalar kalır. Bu nedenle Annelik kutsaldır" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise konuşmasında; "Bu gün burada bizlerle birlikte olan tüm konuklarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Bir anne olarak anne olmanın sadece çocuk sahibi olmak olmadığını ve anne şefkati ile  sevmenin ne denli yüce bir şey olduğunu dile getirmek istiyorum. Oğlum her anneler günü öncesi 'Anne sana ne alsam' dediğinde, ben zaten seni dünyaya getirdiğimde dünyanın en büyük hediyesini aldım, çünkü tüm anneler için en büyük hediye evlatlarıdır" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum