Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNELER GÜNLERİNİ KUTLADI

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi, Anneler Günü dolayısıyla Truva Otel’de anneler için bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte bütün annelerin günü kutlanırken, kermes köşesinden elde edilecek gelirle öğrencilere burs verilecek.

13 Mayıs 2024 - 11:28
Her yıl Mayıs ayının 2’nci Pazar’ı Anneler Günü olarak kutlanıyor. Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi bu özel günde her yıl anneler için kahvaltılı etkinliği düzenliyor. Bu yıl ki etkinlik Truva Otel’de organize edildi. Etkinlikte annelerin günleri kutlanırken, canlı müzik dinletisi, piyango çekilişi, dans gösterileri sunuldu. Organizasyonda ayrıca öğrencilere burs vermek için kermes köşesi de düzenlendi.

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Belgin Akpınar düzenledikleri etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler Türk Anneler Derneği olarak, Anneler Günü dolayısıyla kahvaltılı bir etkinlik düzenledik. Bu tür etkinliğimiz her yıl yapıyoruz. Anneler gününden bir gün önce Anneler Günümüzü kutluyoruz. Bugün Çanakkaleli, hanımlar ile hep beraberiz. Derneğimizin bugün annelere bu gün armağanıdır. Etkinliğimizde canlı müziğimiz var bir dans grubu gösteri sunacak. Piyango çekilişimiz olacak. Kermes köşemiz var ve burada yapılan satışlardan kazandığımızla burslu çocuklarımıza yardımcı olacağız. Ben bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum