Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNELER DOYASIYA EĞLENDİ

Türk Anneler Derneği Çanakkale şubesi üyeleri bir otelde ‘Kışa Merhaba’ kahvaltısında bir araya geldi.

12 Kasım 2022 - 14:22
Kışa Merhaba kahvaltısına Türk Anneler Derneği  Çanakkale şubesi üyelerinin yanı sıra Çanakkale Belediye Başkanı  Ülgür Gökhan’ın  eşi  Hale Gökhan ,Çanakkale  Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi  Bilge Şimşek ve davetliler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Türk Anneler Derneği  Çanakkale Şube Başkanı Belgin Akpınar;” Öncelikle davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere pandemi döneminde dernek başkanımız  Gül  Baysal’ı kaybettik, halen acısını içimizde taşımaktayız.

Yeni başkanımız Handan Çakıroğlu’yla da hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Yeni faaliyetlerimiz arasında 3. Yaş Üniversitesi projemize Çanakkale 18 Mart Üniversitesi  Rektörümüz ile görüşerek olumlu bir çalışma içerisindeyiz.

Bu üniversite 60 yaş üstü bireylerin gönüllü olarak katıldığı, ömür boyu öğrenme temeline dayanan bir üniversite. En yakın zamanda rektörümüz Prof.Dr.Sayın Sedat Murat ile nihayete erdireceğiz. Ayrıca bugün bizleri yalnız bırakmayan Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan’ın eşi Hale Gökhan aramızda. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi üyeleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum