Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNE-BABA OKULU GÖKÇEADA'DA GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu koordinatörlüğünde, Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi işbirliğinde yürütülen Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri, Gökçeada Belediyesi’nin katkılarıyla 1 Aralık 2019 Pazar günü Gökçeada’da gerçekleştirildi.

ANNE-BABA OKULU GÖKÇEADA'DA GERÇEKLEŞTİ
03 Aralık 2019 - 11:49

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gökçeada Çok Amaçlı Toplantı salonunda gerçekleştirilen Anne-Baba Eğitim Seminerine, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kurul Üyeleri Gülçin Semizoğlu, Atiye Laçin, Ebru Çam İlter, Demet Semizoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal ve çok sayıda ebeveyn katıldı.

Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri açılış konuşmasını yapan İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; “Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri ile mümkün olduğunca fazla ebeveynimize dokunmayı hedefliyoruz. Gökçeada’da bize ev sahipliği yaparak projemizde işbirliği yapan Gökçeada Belediye Başkanımız Sayın Ünal Çetin’e hem destekleri hem de katılımları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin eğitim semineri öncesi yaptığı konuşmada; “Bu etkinliğin yapılmasını sağlayan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Selçuk Semizoğlu’na ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Birce Bilici Şimşek’e ve Gökçeada’da gerçekleşmesi için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gökçeada Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri, Uzman Psikolog Dr. Serhan Doğan tarafından bilgilendirme ve katılımcıların sorularının cevaplanması sonrasında, sertifikaların dağıtımıyla tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum